top of page

ACUPRESSUuR

Informatie

Informatie

Infomatie

De basis van Acupressuur ligt in de Chinese geneeskunde. De manier van het behandelen is al ruim 3000 jaar bekend. Door zelfbehandeling van de drukpunten geef je energie aan organen en spieren. Het kan pijn verlichten en de vitaliteit verhogen. Ook voor emotionele aandoeningen zoals stress, nervositeit, angst en dergelijke is dit een zeer geschikte behandelmethode. Deze technieken zijn gerelateerd aan acupunctuur. Echter deze zijn zonder gevaar en voor vrijwel alle leeftijdscategorieën. Met acupressuur activeert u het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Wat krijgt u geleerd?

Tijdens deze cursus leer je eerst jezelf te behandelen voordat je een ander kunt behandelen. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan het versterken van je immuunsysteem met hulp van acupressuurpunten, voeding en gezond denken. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Herhaling

Elke les start met een kort beweegdeel om het lichaam los te maken en de energie goed te laten stromen. Hierna worden 1 of 2 drukpunten per les behandeld en eerdere drukpunten herhaald. Het regelmatig herhalen is erg belangrijk zodat je je deze kennis eigen maakt.

Hoelang duurt deze cursus en hoeveel kost het? 

De cursus kost €35,- per maand en u moet vooruit betalen voor 6 maanden.

De cursus duurt 1 jaar.  Per half jaar kunt u het opzeggen.

De start van de cursus.

Wij gaan van start als we minimaal groepjes van 6 personen hebben. 

bottom of page