top of page
Leraar

Sensei FarshaD
6e Dan Goju Ryu

Mijn verhaal

Sensei Farshad tekening.jpg

Mijn naam is Farshad Zinsazfandoghi
Ik ben op 23 oktober 1960 in Perzië geboren. Ik heb heel hard getraind en mezelf verdiept in verschillende stijlen maar was er niet tevreden over.
Later toen ik in Nederland kwam leerde ik in de eerste week van mijn komst Sydney Leijnhorst kennen (chef instructeur van Nederland in Goju Ryu) die een goede gids was voor mijn weg hier in Nederland.
Bij hem heb ik rond 10 jaar intensieve training gevolgd in Qigong, Pancras, Karate- (Goju Ryu) en heb gedurende deze tijd mijn kennis vergroot. Daarna kwam ik naar Limburg om Goju Ryu en mijn kennis met mensen te delen.

Ik ben altijd op zoek geweest om mezelf verder te ontplooien. 
Mijn moeder zei altijd tegen mij dat ik een lastige kind was en ik stelde altijd veel vragen. Daardoor kwam ik al op vroege leeftijd in mijn land in contact met oosterse filosofie, meditatie, kungfu, karate, etc. Toen al verdiepte ik mijzelf in deze richting. 
Ik ben in het bezit van het diploma fitnesstrainer, diploma UWTH (Universal White Time Healer), het CIOS-diploma beweging- en sportbegeleider en diploma Reiki. Verder ben ik altijd geïnteresseerd geweest in biomedische richting en natuurlijke geneeskunde. Jarenlang heb ik lesgegeven in diverse krijgskunsten en ontspanningsmethoden zoals Karate, Yoga, Qigong, Falun Dafa, Reiki/Shiatsu en meditatie. 
Ik ben lid van het IOGKF Nederland en ben Chef-Instructeur geworden van Iran (International Organisation Goju Ryu Federation) en ook van Karate-Do Bond Nederland (KBN). Ik heb zelf al veel onderzoek verricht naar waarom mensen zieker zijn dan vroeger. Wat is de oorzaak van deze ellende en hoe kunnen wij dit oplossen? 
Ik heb bepaalde kennis behaald door mijn inzet en interesse. Ik ben voor harmonie in onze moeder planeet. Zonder enige harmonie maken wij onze planeet ziek. Een gezonde geest en een gezond lichaam is afhankelijk van harmonie. Ik heb door mijn behaalde kennis veel mensen geholpen om gezond te leven.

Assistenten

Mijn assistenten

Mag ik u even voorstellen...

narelle_edited.jpg
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Narelle Gommans

Hallo, mijn naam is Narelle ik ben in 2012 bij Bubishi gekomen. - Word aan gewerkt

Dennis.jpg
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Dennis van Neer

Hallo, mijn naam is Dennis ik ben in 1994 geboren. In 2011 ben ik begonnen met Karate Goju-Ryu. Ik ben van me zelf een energiek persoon, ik hou van fysieke activiteiten. Ik heb mijn passie gevonden in de karate wereld. Sinds 2014 ben ik gaan helpen assisteren bij de lessen van Sensei Farshad en toen kwam ik erachter hoe leuk het is om met kinderen te werken. Als tiener heb ik ervaren  hoe moeilijk het leven soms kan zijn. Door de lessen die ik geleerd heb en de ervaring van het leven, wil ik de kinderen ook iets bijbrengen in de lessen. Zoiezo positief denk kan een hoop veranderen maar dat wil niet zeggen dat er geen negatieve dingen kunnen gebeuren. Het vechten en emotieoneel mogen zijn is  Dagelijks probeer ik fysiek en mentaal te groeien. In de toekomst wil ik net zo'n goede en wijze leraar worden als Sensei Farshad.

bottom of page