31 aug. 2018

Waarom ben jij karate gaan doen? En hoe heeft karate jou veranderd?

4 reacties

Bewerkt: 1 sep. 2018

Hallo karateka's ik heb 2 vragen voor jullie

 

Vraag 1: Waarom ben jij Karate gaan trainen?

Misschien voor je conditie, kracht, discipline of omdat jij je veilig wilt voelen op straat. Misschien heb jij wel een hele andere reden. Ik ben heel erg benieuwd op jullie reacties.

 

Vraag 2: Hoe heeft Karate jou veranderd?

 

Sayōnara👋

31 aug. 2018

Vraag 1: Zelf ben ik aan karate begonnen toen ik ongeveer 12 was. Vrienden van ons deden het en het was een goede sport om zelfverzekerder te worden!

 

Vraag 2: Karate heeft mij zeker geholpen in het vormen wie ik nu ben. Ik sta sterk, zelfverzekerd, disciplinaird en bewust in het leven en hier ben ik ook dankbaar voor! Ik denk dat er weinig sporten zijn die zoveel hieraan bijdragen.

 

Toffe vragen groetjes,

Robin

2 sep. 2018Bewerkt: 29 sep. 2018

Hey Robin, heel leuk dat je hebt gereageerd😄. Heel mooi om te horen hoe karate je heeft verandert.

 

Groetjes aan je broer Nick

Sayonara👋🙏

2 sep. 2018

Vraag 1: Waarom ben ik Karate gaan trainen? In eerste instantie wist ik niet zeker waarom ik het ging doen. Ik volgde gewoon mijn hart ernaar toe, zonder dat het mij verder aansprak. Wanneer ik nu de keuze opnieuw zou maken, dan zou ik ervoor kiezen zodat ik sterker in mijn kracht zou durven te staan en dus beter voor mijzelf zou kunnen opkomen.

 

Vraag 2: Hoe heeft Karate mij veranderd? Karate heeft mij geholpen om meer in mijn kracht te durven staan. Het is naar mijn idee echt een goede sport voor iedereen die moeite heeft om kracht uit te stralen en in zijn/haar kracht te durven staan.

29 sep. 2018

Hey Brian, mijn lieve vriend👋😊leuk dat je een reactie hebt geplaatst.

Dat is een hele mooie reden om met Karate te starten. Het kan behoorlijk moeilijk zijn om in je eigen kracht te staan. En ik ben er ook zeker van overtuigd dat Karate een goede sport zal zijn voor iedereen.

 

Met vriendelijke groetjes van Dennis

En groetjes aan Ankie!

Sayonara👋😊🙏

Volg onze laatste nieuws 

Social media

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

© Copyright 2018 Centrum Bubishi - All Rights Reserved