top of page

Grote Clubactie

Informatie - prijzen - verkoopdag - trainings-atributen

Info Club actie

De grote Clubactie

Wat is de Grote Clubactie?

Al meer dan 45 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

 

Extra inkomsten
Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het?

 

Of het nu om sport, hobby of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

 

Ons doel
De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom zijn we ook trots dat er in 2017 €9.000.000,- werd opgehaald door de deelnemende verenigingen, waarvan 80% naar de clubs gaat!

Informatie
ps4.jpg

#1 plaats

Dit jaar is er een grote prijs voor de toverkoper in Centrum Bubishi. Maar er zijn een paar regels om deze prijs te kunnen winnen.

nintendo switch.jpg

Playstation 4

Nintendo switch

  1. Je moet minimaal 100 lootjes verkopen

  2. Je moet de top verkoper zijn van heel centrum bubishi.

De winaar heeft keuze uit een Playstation 4 of een Nintendo switch

#2 plaats

Dit jaar is er ook een 2de plaats,

de tweede beste verkoper van centrum bubishi

wint een sporthorloge

 

Ook zijn er kleine prijzen voor de verkopers, de top 3 in categorie 

Maak kans op een ps4 of switch

ps4 en switch

Verkoopdag

Zoals jullie weten doen we dit jaar weer mee aan de grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september gaan we officieel langs de deuren. Dit willen wij doen door deze zaterdag samen door Treebeek met groepjes langs de deuren te gaan. Om dit te kunnen doen hebben wij jullie hulp nodig.

Tijd is momenteel nog niet bekend.

Wij zorgen voor wat te eten en te drinken. Om dit te kunnen dragen neem A.U.B een rugzak mee!

 

Meld je binnenkort aan (kinderen én ouders)

verkoopdag

Trainings atributen

We hebben de afgelopen jaren met de opbrengst van de club actie een hoop leuke atributen binnegehaald waaronder de karate matten en de karate dummy.

We hopen dit jaar weer een hoop te verkopen. Dus ook weer een hoop leuke dingen te kopen voor Centrum Bubishi. We zijn heel erg benieuwd hoeveel we dit jaar weer binnen halen en wat we hiervan kunnen kopen.

dummy.jpg
verbamdtrommel.jpg
Atributen.jpeg
Karate matten.jpg
kettlebelt.jpg
sandbags.jpg
ball.jpg
camera.jpg
beschermer.jpg
noodles.jpg
atributen
bottom of page