top of page
Centrum Bubishi Logo

Onze diensten

Karate

2 gratis proeflessen

Qi gong/Tai chi

2 gratis proeflessen

Wapen training

2 gratis proeflessen

Cursussen
Zelf verdediging
Lessen en cursussen

Voeding als medicijn

Sinds het ontstaan van de mensheid heeft de mens altijd geleden aan ziektes.

Voor het genezen van deze ziektes zijn ze op zoek gegaan naar het gebruik van planten en andere oplossingen. 

Het zoeken hiernaar zal doorgaan zolang de mens leeft. Alles wat de natuur ons te bieden heeft is gecreëerd voor het gebruik van alle levensvormen op aarde en is van hoge kwaliteit. Het universum heeft de mens het vermogen geschonken om te begrijpen dat ons eten ook ons medicijn kan zijn. 

Jammer genoeg heeft Pasteur met een foute theorie het correcte pad van de medische geschiedenis veranderd. Hiermee is het bewustzijn van de mens van het correcte natuurlijke pad afgegaan. Pasteur zelf heeft op het einde van zijn leven zijn fout toegegeven. Hij heeft toen een brief naar een goede vriend geschreven waarin staat dat virussen en bacteriën niet de oorzaak zijn van alle ziektes. Maar dat de weerstand van het immuunsysteem de belangrijkste oorzaak is. 

De medische wetenschap is ontzettend enthousiast geweest met de ontdekking van Pastor (penicilline) en is op dit pad doorgegaan.

Ondertussen zijn in alle landen, overal ter wereld, medische kartels die ontzettend veel kapitaal hebben verdiend door het verder ontwikkelen van medicijnen. Dit in plaats van het schoner maken van de aarde en de verwijdering van de giftige middelen die ons immuunsysteem aantasten. Doordat er veel kapitaal omgaat in deze wereld komt een verandering moeizaam tot stand

Gelukkig is er, door de enorme vooruitgang van de informatica en de komst van het internet, veel meer informatie ter beschikking.

Deze zorgt ervoor dat er meer opheldering komt over dit onderwerp. Mensen hebben zo ontdekt dat de basis van de behandeling, naar het inzicht van de moderne medische wetenschap, niet goed is geweest. Hierdoor zijn er elke dag meer mensen die in de natuurlijke geneeswijze geloven en moeder natuur omhelzen. We hebben eeuwen achter de rug, waarin een revolutie is ontstaan in de wetenschap en de technologie. Met de moderne apparatuur is het dan ook mogelijke om planten te analyseren en voor elke plant de genezende werking op ziektes te herkennen. In de hoop dat op een dag ons eten ons medicijn wordt en ons medicijn ons eten.

Voedingsadvies

Doe mee aan de Grote Clubactie en steun onze Club​!

 

Je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen!

grote_clubactie.png

Brian

Een geweldig trainingcentrum is dit. Je leert niet alleen om goed te worden in karate of Qi Gong, maar ook om daadwerkelijk gezonder te leven. Dat is voor velen wel erg belangrijk tegenwoordig

Lonneke

Een paar jaar geleden leerde ik Sensei Farshad en zijn centrum Bubishi kennen, doordat we een gesprek hadden over een aanpaste voeding in verband met mijn auto immuunziekte. Sinds ik zijn advies hierover volg, voel ik me niet alleen mentaal maar ook fysiek sterker. Inmiddels ben ik in staat om meermaals per week karatelessen te volgen, waarbinnen ik mezelf zowel praktisch leer verdedigen alsook me lichamelijk en geestelijk kan ontplooien.

Roy

Door mijn werk als sociaal werker ben ik in contact  gekomen met Bubishi, na meerdere bezoeken ben ik uiteindelijk zelf lessen Qigong gaan volgen, dit helpt mij om af te schakelen van mijn drukke en veeleisende werk. 
Ook heb ik deelgenomen aan de cursus gezonde voeding, erg leerzaam! 

Dennis

Door Farshads voedings advies ben ik een stuk beter voor me zelf gaan zorgen.

De karate heeft me een stuk zelfverzekerder gemaakt. 

Centrum Bubishi brengt mensen in balans.

Waarom karate belangrijk

is voor de gezondheid

Onze diensten

Karate

2 gratis proeflessen

Qi gong/Tai chi

2 gratis proeflessen

Wapen training

2 gratis proeflessen

Cursussen
Zelf verdediging
bottom of page